Stian Nilsen

Organisator

Stian Nilsen
Telefon
941 97 200
E-post
stian@larlingkompaniet.no
Nettsted
https://www.larlingkompaniet.no
Meld deg på
Lærlingkompaniet Rogaland

Sted

Lærlingkompaniet Rogaland
Bjødnabeen 10, 4033 Stavanger

Mer informasjon

Les mer
QR-kode

Dato

tir apr 2020 - tir nov 2020

Tid

15:00 - 16:00

Kompetanseboka – Stavanger

Kompetanseboka gir opplæringskontoret og faglig leder i bedriften en god oversikt over lærlingenes fremdrift i opplæringen. Lærlingene kommer raskt i gang med å dokumentere sin egen opplæring.

Verktøyet er bygd opp som et 3 parts samarbeid, lærling, faglig leder og opplæringskontor, hvor alle får tildelt hver sin rolle.

  • Lærlingen kan legge inn dokumentasjon på opplæringen som er mottatt med alle typer vedlegg, samt film, bilder, og skriftlig dokumentasjon. Når lærlingen er ferdig med et mål ber de om å få det godkjent elektronisk.
  • Faglig leder får oversikt over alle lærlingene de har, og kan enkelt gå inn å se på den innlagte dokumentasjonen. De får varsel på e-post når noen ber om godgjenning av mål. De har rettigheter til å kommentere og legge inn vurdering, i tillegg til frister på oppgaver.
  • Saksbehandler er administrator og har alle rettigheter i forhold til å legge inn brukere og opplæringsbøker. De har samme muligheter som faglig ledere, i tillegg til å endre på bøkene, planene og gi underveis oppgaver.
  • Verktøyet letter utvilsomt arbeidet med å følge opp lærlingenes opplæringsbøker. Det gir full oversikt på kort tid, og det er unike muligheter til å søke seg frem til det/den en er ute etter.

Vurderingmodul

Verktøyet har også utviklet en vurderingmodul som kan benyttes i forkant av lærlingebesøk eller som supplement i mellom lærlingebesøkene. Modulen gir lærling og faglig leder mulighet til å uttykke seg uten at den andre sitter å hører på, og innholdet i besvarelsen blir samlet i et oppsett til sammenligning som kan gi grunnlag for en samtale. Innholdet i vurderingsmodulen bestemmer du selv, og det er muligheter for å lage ulike typer maler.